Kinderlachjes 2024

In 2024 gaan wij ons volledig inzetten om kinderen die slechtziend of blind zijn een onvergetelijke dag te bezorgen .

2023
Het afgelopen jaar mochten wij 54 lieve, mooie, bijzondere, soms wanhopige, hele eenvoudige, maar prachtige wensen van kinderen met een spierziekte vervullen.
De wensen variëren o.a. van een nachtje Efteling, bakken met je beste vriendin, instappen in een Flight simulator, duiken, paardrijden met Britt, tot beautydagjes, racen op een circuit, concert bezoeken, Meet & Greet met Suzan en Freek, een lichtbak voor sensopathisch materiaal, aangepast speelmateriaal, een voetbalwedstrijd bijwonen tot een nachtje slapen tussen de Wilde Dieren.
Dankzij alle fantastische donaties, vaste sponsoren en medewerking van heel veel lieve mensen en bedrijven konden wij alle wensen realiseren!

Hieronder een overzicht van alle fantastische wensen!

 

2022
Stichting Kinderlach Twente heeft zich in 2022 onder andere ingezet voor kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank. Kinderen van verschillende voedselbanken in Twente werden recent door ons op een leuke manier verrast. In samenwerking met Stichting Fonkel weer veel kinderen van een glimlach voorzien omdat ze een bezoekje mochten brengen aan Ouwehands Dierenpark Rhenen!

Maar ook hebben we deze gezinnen, die het net even wat zwaarder hebben, naar onder andere de Efteling, SensAzia voor een middagje Glowgolfen, Fc Twente, een windowpainting workshop en naar nog veel meer heerlijke dagjes uit mogen sturen.

2021
In 2021 zijn allerlei onafhankelijke wensen van kinderen die recent ziek zijn geweest of een moeilijke tijd achter de rug hebben het doel van Kinderlach Twente.
Zo hebben we een nieuwe slaapkamer voor Jeese kunnen realiseren, kon de wens van Maddox om te slapen bij een echte boer in vervulling gaan, zijn er heel veel blije kindjes als VIP te gast geweest bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen, heeft Eva na een hele zware periode haar HAVO examen kunnen vieren met een mooi feest en is Christiaan volledig onafhankelijk van anderen dankzij een gloednieuwe E-bike. Floor ging shoppen, lunchen en met het hele gezin op de foto, Teun ging met zijn vrienden en familie karten in Oldenzaal, opende zwembad de Wilder haar deuren voor Sem en zijn hele familie voor een heerlijke dag waterpret en ging Diede paardrijden bij manege het Hulsbeek en daarna lekker met haar grote broer, papa en maam eten bij Restaurant Klein Afrika.

2020
Helaas zijn heel veel wensen en plannen dit jaar uitgesteld door Corona. Maar wat hebben we toch nog veel gezinnen blij kunnen maken met een dagje Waarbeek. Daarnaast was er de speciale dag dat we de opbrengst van de Kerstmarkt van Basisschool ’t Iemnschelf namens Stichting Kinderlach Twente mochten overhandigen aan de kinderafdeling van Medisch Spectrum Twente! Begin dit jaar hebben wij bij MST naar de wensen voor de kinderafdeling gevraagd. Vervolgens zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om deze wensen te realiseren. Alle 22 kinderkamers krijgen twee mooie lava-lampen voor naast het bed (de grootste wens van het ziekenhuis). Ook hebben wij vier mooie Legodozen kunnen overhandigen inclusief opbergboxen. Technische Lego voor de oudere kinderen en een partybox voor de kleinere kinderen. Een andere grote wens was een bankje voor bij het aquarium. Dit prachtige bankje heeft Luuk Sanders geheel belangeloos gemaakt. Het overhandigen was geweldig! De kinderafdeling is super blij met de geschenken, daar doen wij het allemaal voor!