Over Kinderlach Twente

We stellen ons graag even voor. De stichting bestaat uit de volgende leden:

Joris – Voorzitter

Ik ben Joris Quik, wonend in Borne.

In het dagelijks leven ben ik eigen baas en heb ik veel kennis van de ondergrondse infra (kabels en leidingen). Voor het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland begeleid ik een groot saneringsproject voor het vervangen van ca. 60km drinkwaterleidingen in het midden van het land. In mijn vrijetijd hou ik mij graag bezig met bootcampen, fietsen en voetballen. Mijn neefje Wout is voor mij de aanleiding geweest om deel te nemen aan de stichting Kinderlach Twente. Ik wil graag mijn steentje kunnen bijdragen aan kinderen die het even wat zwaarder hebben dan anders en een kinderlach verdienen.  Daar worden we immers allemaal blij van toch?

Mocht je vragen of suggesties hebben laat het mij dan weten.

Anouk

Mijn naam is Anouk Tibbe, woonachtig in Borne met Martijn en trotse moeder van onze twee zoontjes Jens en Jop.

Inmiddels ben ik al een tijd werkzaam in de zorg. Op het moment werk ik als leidinggevende bij een zorginstelling. Naast mijn werk sport ik graag. Via de bootcamp heb ik Bob en Joris leren kennen. Toen Joris met het idee kwam om een stichting gericht op kinderen te beginnen, hoefde ik ook geen twee keer na te denken. Inmiddels had ik ook Wout leren kennen en zijn verhaal motiveerde mij des te meer om iets moois neer te zetten met stichting Kinderlach Twente.

Evelien – Secretaris

Mijn naam is Evelien Kissing, getrouwd met Jeroen en trotse moeder van drie kinderen. In het dagelijks leven werk ik als coördinator vrijwilligerswerk bij Wijkracht. Geboren en getogen in Hengelo, maar toch 10 jaar geleden “geëmigreerd” naar het mooie Borne. Ik vind het heel leuk om te koken, bakken, schilderen en mooie reizen te maken. En ik probeer ook nog een beetje sportief te doen.

Ik ken Wout al vanaf zijn geboorte want zijn ouders zijn vrienden van ons. Daardoor maken we van dichtbij mee hoe het is als een kind zo ziek is en wat voor een impact dit voor hem en zijn familie heeft. Positiviteit, plezier blijven maken en blijven lachen is zo belangrijk om die moeilijke periode te doorstaan. Dat is waarom ik me graag inzet om kinderen die het moeilijk hebben mooie momenten te bezorgen, om zo even alle zorgen te kunnen vergeten.

Jenny – Penningmeester

Aan mij de eer om mij voor te mogen stellen als bestuurslid van de mooie stichting
Kinderlach Twente. Ik ben Jenny Liem, wonend in Hengelo samen met Roy en onze twee kinderen Eline en Willem. Al geruime tijd zet ik mij in voor kinderen die iets extra’s kunnen gebruiken en/of nodig hebben. Niet alleen op mijn werk, waar ik werkzaam ben als manager binnen een
zorginstelling voor jeugdigen, maar ook in mijn vrije tijd.

Ik was al een tijdje op zoek naar een initiatief wat bij mij past; graag de handen uit de
mouwen stekend, een no nonsense stichting waarbij elke gevonden euro direct naar een
doel met kinderlachjes gaat en samen met een club enthousiaste mensen die zich hier net
zo graag voor inzet. Met veel plezier draag ik mijn steentje bij aan deze mooie stichting en fijne initiatiefnemers om ook in de toekomst voor veel extra kinderlachjes te zorgen!

Nynke

Met veel plezier stel ik mij graag even voor. Ik ben Nynke Engbers en woon samen met Wouter en onze 3 kinderen Pien, Mees en Saar in een heerlijk huis in Losser. Oh ja inclusief Golden retriever Flo (een minstens zo belangrijk en leuk lid van het gezin). Door Covid 19 is de wereld, maar ook mijn veelal zelf veroorzaakte hectische leven, even stil komen te staan. Pas op de plaats, wat is nu echt belangrijk en vreselijk dankbaar en tevreden zijn met wat je hebt. Vanuit die gedachten en mijn werk als Communicatie & Marketing adviseur ga ik met heel veel plezier en enthousiasme aan de slag om van Stichting Kinderlach Twente voor iedereen een alom bekend begrip te maken.

Ik voel mij vereerd om deel te mogen uitmaken van deze fantastische club mensen. Wat een spirit, enthousiasme en drive om zoveel mogelijke wensen in vervulling te laten gaan. Samen gaan wij zorgen voor nog heel veel kleine en grote kinderlachjes, enorme schaterlachen en misschien zelfs wel de slappe lach!

Wij hebben nog functies in ons bestuur vacant, neem contact op via hallo@kinderlachtwente.nl