Over Kinderlach Twente

We stellen ons graag even voor. De stichting bestaat uit de volgende leden:

Bob – Voorzitter

Ik ben Bob Kendle (41) en werk als Personal- / Bootcamp-trainer bij The Bootcamp Factory. Ik ben vader van 3 kinderen prachtige gezonde kinderen. Helaas is het niet overal zo vanzelfsprekend dat iedereen gezond is en daarom deden wij elk jaar al iets voor een goed doel met The Bootcamp Factory.

Na een gesprek met Joris om geld in te zamelen voor leukemie maar ook om wat leuks/tastbaars te doen voor de kinderen, bleek het oprichten van een stichting het beste om in alle facetten wat te kunnen doen.

Wij hopen met onze stichting heel wat kinderlachjes te creëren.

Joris – Secretaris

Ik ben Joris Quik 43 jaar en wonend in Borne.

In het dagelijks leven ben ik eigen baas en heb ik veel kennis van de ondergrondse infra (kabels en leidingen). Voor het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland begeleid ik een groot saneringsproject voor het vervangen van ca. 60km drinkwaterleidingen in het midden van het land. In mijn vrijetijd hou ik mij graag bezig met bootcampen, fietsen en voetballen. Mijn neefje Wout is voor mij de aanleiding geweest om deel te nemen aan de stichting Kinderlach Twente. Ik wil graag mijn steentje kunnen bijdragen aan kinderen die het even wat zwaarder hebben dan anders en een kinderlach verdienen.  Daar worden we immers allemaal blij van toch?

Mocht je vragen of suggesties hebben laat het mij dan weten.

Anouk – Penningmeester

Mijn naam is Anouk Tibbe, 28 jaar, woonachtig in Borne met Martijn en trotse moeder van ons zoontje Jens.

Inmiddels ben ik al 12 jaar werkzaam in de zorg. Op het moment werk ik als begeleidster bij een ouder-kind locatie. Ik haal veel voldoening uit het werken met kinderen; één van de redenen dat ik betrokken ben bij de stichting. Naast mijn werk sport ik graag. Via de bootcamp heb ik Bob en Joris leren kennen. Toen Joris met het idee kwam om een stichting gericht op kinderen te beginnen, hoefde ik ook geen twee keer na te denken. Inmiddels had ik ook Wout leren kennen en zijn verhaal motiveerde mij des te meer om iets moois neer te zetten met stichting Kinderlach Twente.

Evelien

Mijn naam is Evelien Kissing, 44 jaar, getrouwd met Jeroen en trotse moeder van drie kinderen. In het dagelijks leven werk ik als adviseur praktijkleren voor de MBO opleidingen in de zorg, welzijn en sport. Geboren en getogen in Hengelo, maar toch 10 jaar geleden “geëmigreerd” naar het mooie Borne. Ik vind het heel leuk om te koken, bakken, schilderen en mooie reizen te maken. En ik probeer ook nog een beetje sportief te doen.

Ik ken Wout al vanaf zijn geboorte want zijn ouders zijn vrienden van ons. Daardoor maken we van dichtbij mee hoe het is als een kind zo ziek is en wat voor een impact dit voor hem en zijn familie heeft. Positiviteit, plezier blijven maken en blijven lachen is zo belangrijk om die moeilijke periode te doorstaan. Dat is waarom ik me graag inzet om kinderen die het moeilijk hebben mooie momenten te bezorgen, om zo even alle zorgen te kunnen vergeten.

Nancy

Mijn naam is Nancy ter Avest-Schotmeijer, ik ben 38 jaar, getrouwd met Danny en heb 2 zoontjes. Tygo is 11 en Lars is 9 jaar. Ik werk als projectleider in het Medisch Spectrum Twente, maar ben daar 16 jaar geleden als verpleegkundige begonnen. In de periode dat ik als verpleegkundige werkzaam was  heb ik samen met 1 van mijn collega’s een stichting opgezet. Een stichting die als doel had om reumapatiënten meer te laten bewegen. Ik ben 5 jaar lang secretaris/penningmeester van deze stichting geweest. De afgelopen jaren heb ik mij ingezet als secretaris van de stichting wijkvertegenwoordiging van de wijk waarin ik woon, de wijk Groot Driene in Hengelo.

Een berichtje op Facebook wekte mijn interesse voor Stichting Kinderlach Twente. Mijn eerdere (stichting)ervaringen en mijn zorgachtergrond ga ik de komende periode inzetten om leuke evenementen te organiseren die kinderen laten lachen en genieten.

Yanniek

Ik ben Yanniek Mijnders, 27 jaar, en woon in Borne. Mijn werk bestaat uit het verduurzamen van panden voor bedrijven en gemeenten. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met sporten. Zo ben ik ook in contact gekomen met Stichting Kinderlach Twente via de Bootcamp. Met een positieve blik en veel energie hoop ik een mooie bijdrage aan deze stichting te leveren. Zo kunnen wij samen een lach op het gezicht van deze kinderen toveren door ze een aantal mooie momenten mee te geven.